Cartea de oaspeți...

Dacă ați fost la Cacica și v-a impresionat ceva, sau ați avut o experiență deosebită pe care vreți s-o împărtășiți, o puteți face în această pagină. De asemenea primim cu bucurie toate celelalte mesaje al vizitatorilor Sanctuarului Marian din Cacica.

Nume, prenume:
E-mail:
Localitate, județ, țară:
Mesajul dv.:

NOTĂ: Mesajul dv. va fi publicat pe site, doar dacă completați toate câmpurile. Menționați dacă nu vreți să fie public.


Florinel Sansu - Bogata, com. Dofteana, jud. Bacau (24 august 2011)
Am fost prezent cu ajutorul Domnului și anul acesta în pelerinaj la Cacica. Dacă măicuța sfântă, prin icoana ei ne-a vizitat comunitatea, m-am simțit obligat (cu toate că soția este însărcinată în luna a 8-a), să înlătur toate piedicile ca "să-i întorc vizita". Și fără să-mi dau seama că de fapt este și anul familiei, în urma tuturor celor ce am trăit pe viu acolo, am rămas fără cuvinte. Parcă toate predicile îmi erau dedicate, rugăciunile și toate celelalte le simțeam cum îmi dau un nou impuls în viață... Am reascultat aici o parte din cele petrecute acolo. Din acest motiv vă rog dacă este cu putință să-mi trimite-ți măcar predicile dacă nu mai mult. Vă mulțumesc anticipat. Toate ce se fac să fie spre slava și cinstea lui Dumnezeu. Amin.
V-am trimis prin e-mail toate înregistrările din 14-15 august 2011, de la Cacica.

Emilia Zivoin - Kitchener, Ontario, Canada (18 august 2011)
Un minunat loc de pelerinaj pe care îmi doresc enorm de mult să îl vizitez. Mama mea ce locuiește în Moinești, jud. Bacău, îl vizitează în fiecare an și se întoarce din pelerinaj cu o inimaginabilă împăcare sufletească!

* * * - Cehia (19 mai 2011)
Cacica înseamnă mult pentru oricine a trecut pe acolo. Maria să ne ajute pe toți de la mic și până la mare să dăm mărturie cu viața noastră despre lucrările minunate ale Domnului!