Transmisia pelerinajului - în direct pe internet ºi la Radio Maria

Pentru cei care din diferite motive nu pot fi prezenþi la pelerinajul de Cacica, dar vor sã ia parte la momentele spirituale ale hramului sanctuarului, în zilele de 14 ºi 15 august 2012, se vor transmite video, în direct pe internet, sfintele Liturghii din cele 2 zile.

Programul transmisiilor video este urmãtorul:

Transmisiile video vor putea fi vizionate pe situl www.sanctuarcacica.ro, doar folosind unul din programele Mozilla Firefox, sau Google Chrome.

Radio Maria transmite de la Cacica

Continuând frumoasa colaborare din anii trecuþi, Radio Maria este prezentã ºi anul acesta la Cacica pentru a transmite în direct momentele pelerinajului din zilele de 14 ºi 15 august. Înregistrãrile transmisiilor sunt disponibile în secþiunea audio-video a sitului.

Programul transmisiilor este urmãtorul:

Postul Radio Maria poate fi receptat cu aparatele de radio în oraºele Oradea (102,2 MHz), Zalãu (92,5 MHz), Blaj (94,4 MHz) ºi Baia Mare (95,4 MHz), prin DIGI pe frecvenþa 12.687 MHz, sau prin cablu tv din reþeaua RCS&RDS.
Prin internet, Radio Maria poate fi ascultat cu programul Internet Explorer la adresele:
- http://www.radiomaria.org/media/start.asp?source=romania&title=romania sau
- http://www.radiomaria.org/media/romania.asx
(aceastã a doua adresã poate fi încãrcatã ºi în programele Windows Media Player sau Winamp)

Radio Maria are sediul în str. Spartacus, 33, 410466-Oradea, tel. 0359/191291, fax 0259/251291, email: contact@radiomaria.ro. Programul detaliat al emisiunilor ºi modalitãþilor de donaþie poate fi consultat pe internet la adresa www.radiomaria.ro. La nivel mondial (www.radiomaria.org), Radio Maria emite în 60 de þãri pe toate continentele.