Transmisii de la Cacica în direct la Radio Maria şi pe internet

Mii de pelerini vor fi anul acesta la sanctuarul naţional din Cacica (jud. Suceava) în zilele de 14 şi 15 august, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Credincioşii care nu vor putea ajunge personal la Cacica, vor avea posibilitatea prin intermediul transmisiilor Radio Maria România să asculte în direct toate celebrările importante de la sanctuar. De asemenea prin intermediul site-ului sanctuarcacica.ro pot fi urmărite imagini video de la altarul amenajat în faţa bazilicii şi dela altarul principal din interior.

Link-urile:
- pentru transmisia video www.sanctuarcacica.ro/media
- pentru transmisia Radio Maria: player tune-in;

Pentru a transmite cât mai bine celebrările de la Cacica, o echipă de la Radio Maria s-au deplasat la sanctuarul din Cacica şi va transmite de la faţa locului atât momentele principale dar şi mărturii şi interviuri cu pelerinii prezenţi.

Programul transmisiilor Radio Maria este următorul:

Miercuri, 14 august
- 10.00: Celebrarea penitenţiala
- 12.00: Sfânta Liturghie solemnă de deschidere a pelerinajului
- 16.00: Calea sfintei cruci
- 17.00: Adoraţie euharistică
- 18.00: Sfânta Liturghie tineri, seminarişti şi persoane consacrate
- 22.00: Priveghere mariană
Joi, 15 august
- 11.00: Sfânta Liturghie solemnă de hram

În faţa sanctuarului este montată o cameră video care transmite în direct imagini de la altarul amenajat pentru celebrări.

Înregistrările audio şi video al transmisiilor vor fi disponibile ulterior pe secţiunea media a site-ului sanctuarcacica.ro, unde se găsesc şi înregistrările din anii trecuţi ale transmisiilor de la pelerinaj.