Invitaie pentru tineri la Cacica

Tinerii din Dieceza de Iai sunt invitai s participe la pelerinajul de la Cacica ncepnd cu joi, 14 august. Se va avea n vedere:

1. Plecarea n pelerinaj, pe jos, va fi joi, 14 august 2003, ncepnd cu ora 11.00 din acelai loc din care s-a plecat i-n anii precedeni, loc situat la 1 km din staia CFR Ilieti spre Cacica. Pentru a putea organiza mpreun programul din timpul pelerinajului tinerii sunt rugai s soseasc la locul de plecare pn la ora 10.00. La Ilieti se poate ajunge cu autocarul, cu trenul sau cu autobuzul. De la Suceava poate fi luat orice autobuz care merge spre Gura Humorului sau Vatra Dornei (pn la Pltinoasa), iar de acolo se vor lua autobuzele n direcia Ilieti sau se va merge pe jos pn la staia CFR (2-3 km). Cei care vin cu autocarul sunt rugai s programeze plecarea din parohie n aa fel nct s soseasc la locul stabilit pn la ora 10.00.

2. Tinerii vor avea cu ei pancarte care s-i identifice ca parohie, broura cu cntece de la Barticeti, rozariu, nclminte uoar i comod, plrie de soare sau apc, hain de ploaie, ap, mncare (fiecare participant i va asigura mncarea din pacheelul propriu).

3. La Cacica se va ajunge n jurul orei 14.00 i participanii vor trebui s-i gseasc un loc de cazare. Fiecare grup va avea o list semnat de printele paroh i un responsabil de grup desemnat din timp, care se va prezenta la punctul de primire i va lua legtura cu organizatorii. Toi cei care doresc s se implice n momentele speciale dedicate tinerilor sunt rugai s contacteze pe responsabilii pelerinajului tinerilor, pr. Felician Tiba i Florean Drago, la centru de primire.

4. Avnd n vedere c este vorba de un pelerinaj organizat la nivel diecezan, tinerii sunt rugai s participe la aceste momente i s fie pregtii din punct de vedere spiritual.