Peregrinatio Mariae - Galbeni (4-7 martie 2012)

La nceputul binecuvntat al Postului Mare, n perioada 4-7 martie 2012, comunitatea din Galbeni a trit un moment de nou avnt pe drumul convertirii i al credinei cu ocazia zilelor de misiuni populare. n acest timp de har am fost nsoii de prezena veneratei Icoane de la sanctuarul din Cacica, care ne-a nsufleit i mai mult s parcurgem aceste zile de misiuni.

Bucuria ne-a fost sporit i de prezena Preasfinitului episcop auxiliar Aurel Perc, care a rspuns invitaiei noastre de a ntmpina venerata Icoana de la Cacica i de a binecuvnta zilele de misiuni.

Cuvintele de nvtur ale pr. Valeriu Ciorb, parohul comunitii din Chetri, ne-au predispus s intrm i mai mult n noi nine, s ne descoperim nimicnicia naintea lui Dumnezeu i mreia la care am fost chemai, de a fi sfini, motenitori ai mpriei cerului. Firul central al predicilor ne-a purtat n prim faz de a face o analiz sufleteasc mai amnunit, mai apoi printele a accentuat rolul fundamental pe care l are familia cretin n planul lui Dumnezeu.

Sperm ca aceste zile de rennoire spiritual pentru comunitatea noastr s ntreasc credina, s nflcreze sperana, s sporeasc iubirea fiecruia dintre noi, i ntr-un mod deosebit a familiei cretine.

Mai multe imagini putei vedea n [ albumul foto ].

Valeriu Ghiurca