Transmisia pelerinajului - în direct pe internet și la Radio Maria

Pentru cei care din diferite motive nu pot fi prezenți la pelerinajul de Cacica, dar vor să ia parte la momentele spirituale ale hramului sanctuarului, în zilele de 14 și 15 august 2012, se vor transmite video, în direct pe internet, sfintele Liturghii din cele 2 zile.

Programul transmisiilor video este următorul:

Transmisiile video vor putea fi vizionate pe situl www.sanctuarcacica.ro, doar folosind unul din programele Mozilla Firefox, sau Google Chrome.

Radio Maria transmite de la Cacica

Continuând frumoasa colaborare din anii trecuți, Radio Maria este prezentă și anul acesta la Cacica pentru a transmite în direct momentele pelerinajului din zilele de 14 și 15 august. Înregistrările transmisiilor sunt disponibile în secțiunea audio-video a sitului.

Programul transmisiilor este următorul:

Postul Radio Maria poate fi receptat cu aparatele de radio în orașele Oradea (102,2 MHz), Zalău (92,5 MHz), Blaj (94,4 MHz) și Baia Mare (95,4 MHz), prin DIGI pe frecvența 12.687 MHz, sau prin cablu tv din rețeaua RCS&RDS.
Prin internet, Radio Maria poate fi ascultat cu programul Internet Explorer la adresele:
- http://www.radiomaria.org/media/start.asp?source=romania&title=romania sau
- http://www.radiomaria.org/media/romania.asx
(această a doua adresă poate fi încărcată și în programele Windows Media Player sau Winamp)

Radio Maria are sediul în str. Spartacus, 33, 410466-Oradea, tel. 0359/191291, fax 0259/251291, email: contact@radiomaria.ro. Programul detaliat al emisiunilor și modalităților de donație poate fi consultat pe internet la adresa www.radiomaria.ro. La nivel mondial (www.radiomaria.org), Radio Maria emite în 60 de țări pe toate continentele.