Transmisii în direct la Radio Maria și pe site-ul sanctuarului

Mii de pelerini vor fi anul acesta la sanctuarul național din Cacica (jud. Suceava) în zilele de 14 și 15 august, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Cei care nu vor putea ajunge personal la Cacica, vor avea posibilitatea prin intermediul transmisiilor Radio Maria România să asculte în direct toate celebrările importante de la sanctuar. De asemenea prin intermediul site-ului sanctuarcacica.ro pot fi urmărite imagini video de la altarul principal amenajat în fața bazilicii.

Link-urile:
- pentru transmisia video www.sanctuarcacica.ro/media
- pentru transmisia Radio Maria: www.radiomaria.ro sau stream-ul audio sau player tune-in

Pentru a transmite cât mai bine celebrările de la Cacica, Claudiu Ardelean și Orest Nichita de la Radio Maria s-au deplasat la sanctuarul din Cacica și vor transmite de la fața locului atât momentele principale dar și mărturii și interviuri cu pelerini prezenți. Ei vor fi ajutați și de Edi Lucaci, care va transmite prin intermediul internetului imagini în direct de la celebrări.

Programul transmisiilor Radio Maria este următorul:

Miercuri, 14 august
- 10.00: Celebrarea penitențiala
- 12.00: Sfânta Liturghie solemnă de deschidere a pelerinajului
- 16.00: Calea sfintei cruci
- 19.20: Mărturii, impresii
- 22.00: Priveghere mariană
Joi, 15 august
- 11.00: Sfânta Liturghie solemnă de hram

În fața sanctuarului a fost montată o cameră video care transmite în direct imagini de la altarul amenajat pentru celebrări.

Înregistrările audio și video al transmisiilor vor fi disponibile ulterior pe secțiunea media a site-ului sanctuarcacica.ro, unde se găsesc și înregistrările din anii trecuți ale transmisiilor de la pelerinaj.