Peregrinatio Mariae - Lilieci

Pentru Parohia Lilieci din judeţul Bacău, duminică, 1 septembrie 2013, a fost o zi deosebită. Venirea icoanei miraculoase a Preasfintei Fecioare Maria ne-a umplut inimile de bucurie, credinţă şi har. Pe parcursul celor 4 zile, credincioşi din Parohia Lilieci, atât catolici dar şi ortodocşi au îngenunchiat cu multă credinţă în faţa Maicii Domnului, cerând înţelegere, iertare şi ajutor.

Un moment deosebit a fost procesiunea, împreună cu recitarea sfântului Rozariu, pe parcursul căreia a început o ploaie scurtă cu picături mărunte. Aceasta părea să fie o binecuvântare a Preasfintei Fecioare, care parcă ne-a zâmbit printr-un curcubeu minunat! Un alt moment important a fost miercuri, 4 septembrie, la sfânta Liturghie de încheiere unde părintele predicator Ion Balan ne-a sensibilizat până la lacrimi prin învăţăturile împărtăşite.

Şi tot cu lacrimi în ochi a fost şi despărţirea de icoana Maicii Domnului de la Cacica. Prin mijlocirea Sfintei Fecioare sperăm şi ne rugăm să ocrotească şi să aibă grijă de toate "florile" din grădina sa. Mulţumim lui Dumnezeu că a facut posibilă această vizită!

Monica Baciu

Mai multe imagini puteţi vedea în [ albumul foto ]