Peregrinatio Mariae - Lilieci

Pentru Parohia Lilieci din județul Bacău, duminică, 1 septembrie 2013, a fost o zi deosebită. Venirea icoanei miraculoase a Preasfintei Fecioare Maria ne-a umplut inimile de bucurie, credință și har. Pe parcursul celor 4 zile, credincioși din Parohia Lilieci, atât catolici dar și ortodocși au îngenunchiat cu multă credință în fața Maicii Domnului, cerând înțelegere, iertare și ajutor.

Un moment deosebit a fost procesiunea, împreună cu recitarea sfântului Rozariu, pe parcursul căreia a început o ploaie scurtă cu picături mărunte. Aceasta părea să fie o binecuvântare a Preasfintei Fecioare, care parcă ne-a zâmbit printr-un curcubeu minunat! Un alt moment important a fost miercuri, 4 septembrie, la sfânta Liturghie de încheiere unde părintele predicator Ion Balan ne-a sensibilizat până la lacrimi prin învățăturile împărtășite.

Și tot cu lacrimi în ochi a fost și despărțirea de icoana Maicii Domnului de la Cacica. Prin mijlocirea Sfintei Fecioare sperăm și ne rugăm să ocrotească și să aibă grijă de toate "florile" din grădina sa. Mulțumim lui Dumnezeu că a facut posibilă această vizită!

Monica Baciu

Mai multe imagini puteți vedea în [ albumul foto ]