Pelerinajul și slujba de la Cacica – transmise de TVR Iași

TVR Iași este, și în acest an, alături de credincioșii care sărbătoresc la 15 august, Adormirea Maicii Domnului. Pentru credincioșii romano-catolici, sărbătoarea capătă o amploare deosebită datorită pelerinajului care are loc în zilele de 14 și 15 august 2015 la sanctuarul din Cacica.

Sfânta Liturghie solemnă pontificală a hramului de sâmbătă, 15 august 2015, de la biserica romano-catolică Cacica va fi transmisă în direct în intervalul 11.00-13.00 pe canalul național TVR 2 și va putea fi urmărită ulterior înregistrată pe canalul regional TVR Iași în intervalul 15.00-17.00.

Spiritul solemn și de sacrificiu specific evenimentului va fi reflectat chiar de la Cacica vineri, 14 august 2015, în cadrul emisiunii „Vară pentru voi” de la ora 17.00, de pe TVR Iași. Emisiunea moderată de Laura Lucescu va avea invitați care vor vorbi despre Cacica, despre etniile care conviețuiesc în această regiune, despre obiectivele turistice și oamenii locului.

Program transmisiuni

Sursa: iasi.tvr.ro

Prin intermediul site-ului sanctuarcacica.ro vor putea fi urmărite în direct toate celelalte momente ale pelerinajului. De asemenea și Radio Maria România va transmite în direct cele două zile de pelerinaj.