Pelerinajul şi slujba de la Cacica – transmise de TVR Iaşi

TVR Iaşi este, şi în acest an, alături de credincioşii care sărbătoresc la 15 august, Adormirea Maicii Domnului. Pentru credincioşii romano-catolici, sărbătoarea capătă o amploare deosebită datorită pelerinajului care are loc în zilele de 14 şi 15 august 2015 la sanctuarul din Cacica.

Sfânta Liturghie solemnă pontificală a hramului de sâmbătă, 15 august 2015, de la biserica romano-catolică Cacica va fi transmisă în direct în intervalul 11.00-13.00 pe canalul naţional TVR 2 şi va putea fi urmărită ulterior înregistrată pe canalul regional TVR Iaşi în intervalul 15.00-17.00.

Spiritul solemn şi de sacrificiu specific evenimentului va fi reflectat chiar de la Cacica vineri, 14 august 2015, în cadrul emisiunii „Vară pentru voi” de la ora 17.00, de pe TVR Iaşi. Emisiunea moderată de Laura Lucescu va avea invitaţi care vor vorbi despre Cacica, despre etniile care convieţuiesc în această regiune, despre obiectivele turistice şi oamenii locului.

Program transmisiuni

Sursa: iasi.tvr.ro

Prin intermediul site-ului sanctuarcacica.ro vor putea fi urmărite în direct toate celelalte momente ale pelerinajului. De asemenea şi Radio Maria România va transmite în direct cele două zile de pelerinaj.