Transmisii de la Cacica în direct la Radio Maria și pe internet

Mii de pelerini vor fi anul acesta la sanctuarul național din Cacica (jud. Suceava) în zilele de 14 și 15 august, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Credincioșii care nu vor putea ajunge personal la Cacica, vor avea posibilitatea prin intermediul transmisiilor Radio Maria România să asculte în direct toate celebrările importante de la sanctuar. De asemenea prin intermediul site-ului sanctuarcacica.ro pot fi urmărite imagini video de la altarul amenajat în fața bazilicii și dela altarul principal din interior.

Link-urile:
- pentru transmisia video www.sanctuarcacica.ro/media
- pentru transmisia Radio Maria: player tune-in;

Pentru a transmite cât mai bine celebrările de la Cacica, o echipă de la Radio Maria s-au deplasat la sanctuarul din Cacica și va transmite de la fața locului atât momentele principale dar și mărturii și interviuri cu pelerinii prezenți.

Programul transmisiilor Radio Maria este următorul:

Miercuri, 14 august
- 10.00: Celebrarea penitențiala
- 12.00: Sfânta Liturghie solemnă de deschidere a pelerinajului
- 16.00: Calea sfintei cruci
- 17.00: Adorație euharistică
- 18.00: Sfânta Liturghie tineri, seminariști și persoane consacrate
- 22.00: Priveghere mariană
Joi, 15 august
- 11.00: Sfânta Liturghie solemnă de hram

În fața sanctuarului este montată o cameră video care transmite în direct imagini de la altarul amenajat pentru celebrări.

Înregistrările audio și video al transmisiilor vor fi disponibile ulterior pe secțiunea media a site-ului sanctuarcacica.ro, unde se găsesc și înregistrările din anii trecuți ale transmisiilor de la pelerinaj.