Pelerinajul surorilor din Institutul "Slujitoarele lui Cristos, Marele Preot"

În perioada 28 august - 4 septembrie 2016, un grup de 17 surori din Institutul "Slujitoarele lui Cristos, Marele Preot" au participat la cursul de formare și exerciții spirituale la Grădinița "Sfânta Familie" din Gherăești, județul Neamț, având ca temă "Persoana consacrată în Anul Milostivirii".

Suntem într-un an special, în care Sfântul Părinte papa Francisc a chemat întreaga Biserică să redescopere chipul milostiv a lui Dumnezeu. Pentru a trăi în plinătate acest timp de har, am avut bucuria să aprofundăm și să ne însușim ceea ce înseamnă a fi milostivi asemenea Tatălui atât în timpul cursului de formare, cât și la exercițiile spirituale.

În aceste zile binecuvântate am avut bucuria de a merge în pelerinaj la Cacica, zi în care am trecut prin Poarta Sfântă, un moment trăit cu emoție și încredere în milostivirea divină. Tot în această zi părintele ne-a îndreptat privirea către sfânta Fecioară Maria, model de trăire a milostivirii divine! Putem spune că această zi a fost pentru noi ca o încununare a tot ceea ce am primit din partea Domnului în această perioadă! Domnul fie lăudat!

Mulțumim Domnului bogat în milostivire pentru belșugul harurilor revărsate asupra noastră. Mulțumim preoților care ne-au însoțit în aceste zile și surorilor de la grădiniță pentru climatul fratern și afectuos în care ne-au găzduit!

Mai multe imagini puteți vedea în [ albumul foto ]

Sr. Alina Rîtan, SCMP